Nu sunt produse in cos.

Despre ETTA

ETTA procesează ceară de albine

de peste 20 de ani

Ceara de albine este produsă de albinele melifere (Apis mellifera).

Ceara din stupină este topită de către apicultori. ETTA colectează ceara de la apicultori din toate regiunile României și o utilizează ca materie primă pentru producția fagurilor.

În anul 1999 am început producția de faguri artificiali din ceară de albine, din dorința noastră de a oferi apicultorilor din România un produs de calitate la un pret accesibil și corect. În cei peste 20 de ani de activitate, am acumulat foarte multă experiență în ceea ce privește procesarea cerii de albine, reușind să obținem o calitate constantă pentru produsele noastre, recunoscută ca atare de clienții noștri.

Misiunea companiei ETTA este de a asigura apicultorilor români cea mai bună bază de dezvoltare pentru familiile de albine, care să genereze astfel producții de miere la nivelul potențialului apicol al României.

În procesul de producție utilizăm utilaje și echipamente de generație nouă, exclusiv „Made in Germany”. De ce? Simplu, pentru că asigură cel mai înalt nivel de productivitate și de calitate pentru produsul final.

Echipa noastră

Faceți cunoștință cu echipa noastră responsabilă de managementul companiei ETTA.

Ioan Camarasan

Administrator & Fondator

Ioan Cămărășan

Apicultor cu peste 30 de ani de experiență, în anii '90 a pus bazele producției de faguri artificiali în cadrul companiei ETTA, nemulțumit de calitatea nesatisfăcătoare a fagurilor existenți in piață la acel moment. ETTA a devenit astfel primul producător privat de faguri artificiali din România.

Dan Pasca

Manager Marketing & Vânzări

Dan Pașca

Implicat în antreprenoriat încă din studenție, este licențiat al UBB Cluj-Napoca și are o experiență de peste 20 de ani în marketing și vânzări. A lucrat în cadrul mai multor companii multinaționale, înainte de a se implica în dezvoltarea companiei ETTA, începând cu anul 2010.